Вече ви приказната Мария Бакалова, която не само спечели наградата

...
Вече ви приказната Мария Бакалова, която не само спечели наградата
Коментари Харесай

Холивудски блясък на виртуалния „червен килим“ на Critics Choice Awards

Вече ви приказната Мария Бакалова, която освен завоюва премията в своята категория, само че и беше измежду най-добре облечените дами, този път в тоалет на Prada. Макар блестящите церемонии на филмовите награди да не престават да се излъчват виртуално, звездите напълно не неглижират обстоятелството, че ще бъдат предавани единствено онлайн. Напротив, и на Critics Choice Awards те демонстрираха, че могат да имат своя „ червен килим “ и да покажат най-бляскавата си страна.

, която получи следващо отличие за ролята си на лейди Даяна в „ Короната “, продължава да демонстрира, че е надалеч от облика на класическа принцеса и се открои с дръзка мини рокля на Schiaparelli Haute Couture от сбирка пролет/лято 2021, не и без помощта на стилиста Хари Ламбърт. Рокля, която някои нарекоха „ тоалета на сезона “.
               

Не по-малко обаче харесахме и Аманда Сейфрид, която беше номинирана в категорията за най-хубава поддържаща актриса за ролята си в  и в конкуренция с Мария Бакалова, която беше в тоалет на Miu Miu. Нейният дълготраен стилист – Елизабет Стюарт, показа пред английския Vogue, че в случай че тази визия беше коктейл, щеше да има една част от Грета Гарбо в Берлин, две елементи Лайза Минели в „ Кабаре “ и малко добавка от Чарли Чаплин.
               

Аня Тейлър-Джой, която получи премията за най-хубава актриса в минисериал, още веднъж беше облечена в рокля на Dior, а на френската фешън къща се беше доверила и, която също бе отличена за поддържаща актриса в трагичен сериал за облика на Маргарет Тачър, който направи в „ Короната “.

Кой още ни впечатли и какво избра за виртуални „ червен килим “ вижте в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР