Вече ви как можете да включите цвета на 2022 година

...
Вече ви как можете да включите цвета на 2022 година
Коментари Харесай

17 идеи за изящен маникюр в цвета на 2022

Вече ви по какъв начин можете да включите цвета на 2022 година в стайлинга си още в този момент, през студените дни, по тази причина е ред да ви вдъхновим да изберете някой от неговите нюанси и за маникюра си. Pantone избра да „ оцвети “ идващите месеци във Very Peri, цвят, който съчетава в себе си топлите и студени нюанси на синьо, лилаво и алено.

Може би е време за малко да загърбите класиките като бежово, или бордо, което ни е обичано за зимата, и да експериментирате самоуверено тъкмо с този цвят. Можете да употребявате един колорит за всички нокти или да комбинирате няколко разнообразни за всеки обособен. Подходящ е и за преливане на няколко тона – по-светли и по-тъмни, като в този случай се получава много гръмък маникюр, без да се употребяват доста украшения.

В същото време Very Peri може да бъде единствено акцент върху нокътната плочка под формата на някаква нежна рисунка, геометрични форми и даже напълно фини и изящни точки. Но пък самоуверено може да се комбинира и с други цветове, като настоящото, с което очевидно скоро няма да се разделим, най-малко във връзка с дрешника си.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР