Вече успяхме да изгледаме два епизода от сериала на HBO

...
Вече успяхме да изгледаме два епизода от сериала на HBO
Коментари Харесай

Яя Абдул-Матийн II, Реджина Кинг, Пазителите и секс сцената от сериала

Вече успяхме да изгледаме два епизода от сериала на HBO " Пазителите ". Тази вечер е ред на трети, който има задачата да отговори на доста въпроси.

Едва ли е останал човек, който да не е обърнал внимание на феноменалната игра на Реджина Кинг. От диалога ѝ с Мариета Мелроуз пък научихме, че секс сцената със брачна половинка ѝ, изигран от Яя Абдул-Матийн II, е и първата сходна в кариерата ѝ.

Честно казано не бихме споделили, че ѝ е за първи път, тъй като и с нея се оправи безупречно. От присъединяване на Реджина в предаването на Греъм Нортън пък стана ясно, че снимането на секс сцената със звездата от " Аквамен " е било много прелестно.

В предаването тя беше дружно с Емилия Кларк и Джейсън Момоа и показа, че несъмнено множеството артисти желаят секс сцените да се снимат от дубльори, само че не и тя, тъй като " брачният партньор " ѝ е в действителност секси.

Тези думи на Реджина Кинг не убегнаха на Яя Абдул-Матийн II, който реагира по много забавен метод в обществените медии. Актьорът даде ясно да се разбере, че е поласкан от думите на Кинг. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР