Вече цяла година с подкрепата на Фондация Америка за България“

...
Вече цяла година с подкрепата на Фондация Америка за България“
Коментари Харесай

Какво знаете за тоталитарната държава?

Вече цяла година с поддръжката на Фондация „ Америка за България “ Клуб Z разгласява материали по плана си „ 100 въпроса за тоталитарната страна “ и те се радват на голям читателски интерес.

А най-хубавото е, че в над 95 % от случаите, текстовете, които пишем са в отговор на съответните запитвания на млади, а рядко и не толкоз младежи, изпратени на публицистичната ни поща.

Попълвайки тази анкета ще ни дадете опция да преценим до каква степен материалите, които към този момент сме разгласили, са ви били потребни, както и къде има най-вече „ бели петна “ в общата ни памет, с цел да можем в бъдеще да опитаме да ги запълним. И не на последно място, анкетата ще ви помогне да се ориентирате в личните си знания за България преди 1989 година


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР