Вече целият свят знае, че мултимилионерът Джефри Епстайн умря в

...
Вече целият свят знае, че мултимилионерът Джефри Епстайн умря в
Коментари Харесай

Шокираща версия: Мултимилионерът педофил Джефри Епстайн е жив, а трупът е... СНИМКА

Вече целият свят знае, че мултимилионерът Джефри Епстайн умря в пандиза, до момента в който против него вървеше делото за трафик на малолетни девойки за секс.

Причината за гибелта му още не е разкрита, защото се чакат резултатите от аутопсията, само че съгласно New York Times, управляващите са безапелационни, че става дума за самоубийство.

Разбира се, минути след гибелта му, която шокира всички, а събитията към нея бяха меко казано съмнителни, се родиха и първите тайни теории. Дали Епстайн не е бил погубен от съучастниците си? А съгласно рок бандата Foster the People, Епстайн е жив и здрав.

Групата нашумя през 2010 година със своята ария Pumped Up Kicks, която бе призната от публиката, като едно много занимателно парче. А в действителност, в нея става дума за момче на име Робърт, което желае да избие цялото си учебно заведение.

Предназначението й е ясно – да обърне внимание на управляващите в Съединени американски щати към контрола над оръжията. Марк Фостър, вокалът на групата постоянно е бил добре политически осведомен, за това не е изненада, че в акаунта им в Twitter се появи друга тайна доктрина – че Епстайн е бил откаран някъде, с цел да получи пластична интервенция.

„ Видяхте ли фотосите на тялото? Очевидно е, че това не е той. Според нас Епстайн е на борда на частен аероплан към някое място в Близкия Изток, където ще му бъде направена интервенция за смяна на лицето “, написаха от Foster the People в Twitter.

А по-късно прекараха съвсем целият ден пишейки други постове, с които да пазят теорията си. Техният брой надвишава 10. Навярно самият Марк Фостър се оплаква, че новинарските излъчвания са жигосали мнението на групата му като „ неправдоподобно “.

„..и всеки, който счита, че един музикант не може да приказва за обществени тематики, прикрития или правдивост... А. Трябва ви урок по история. Б. Страх ви е от това, което споделям. С. Моят глас е моята марка, без значение дали приказвам или пея “, допълват от групата.

Разбира се, Foster the People разгласиха и фотография, на която би трябвало да се вижда, че лицето на натрупа не наподобява изключително на това на Епстайн, до момента в който той е бил жив. Не е ясно като рок бандата се е сдобила с фрагментите, само че момчетата са уверени, че мъжа на носилката е двойник.


„ Няма подозрение, че държавното управление стои зад протичащото се. Все отново бащата на основният прокурор Бил Бар е имал връзка с Епстайн и му оказа помощ да избегне доживотна присъда във федералния затвор “, допълват още момчетата в Twitter.

Те са безапелационни, че няма просто да се занимават с музика, само че и ще продължат да наблюдават случая, тъй като „ след време, медиите ще излязат с друго заглавие и публиката бързо ще не помни протичащото се “. Джефри Епстайн умря преди да се разкрие повече информация към гибелта му.

Той е имал другари с много власт в ръцете. Поставената му защита е била свалена дни преди трагичният край, гардовете по този начин и не са ревизирали пандизчиите повече от 24 часа, в случай, че би трябвало да вършат обиколка на всеки 30 минути, написа Днес.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР