Вече стартира специалният влог на актрисата Доротея Толева, провокиран от

...
Вече стартира специалният влог на актрисата Доротея Толева, провокиран от
Коментари Харесай

Доротея Толева vs Виктория Кънчева от „Господин Х и морето“

Вече започва специфичният влог на актрисата Доротея Толева , предизвикан от героинята й в престъпната комедия “Господин Х и морето ” Виктория Кънчева. В сериала Вики поддържа собствен влог -, посредством който учи другите по какъв начин да живеят, до момента в който - в действителност - самата тя не е наясно със личния си живот на майка и брачна половинка. В същинския влог Доротея ще се стреми да интригува феновете с тематиките от сериала, ще търси точните отговори и решения за живота.

В първото видео на действителния едноименен влог фенове и онлайн почитатели ще научат повече за приликите сред Доротея и Виктория. „ Вики за единия външен тип живее, а аз постоянно съм била много нехаен вид. Прекалената кипра в никакъв случай не ми е прилягала. Външният тип е временен “, споделя в първото видео Дори.

Доротея Толева в никакъв случай досега не е поддържала собствен влог. Ето за какво тя потърси професионален съвет от една от известните влогърки в България, Андреа Банда Банда, която оказва помощ на младата актриса в новото й начинание. „ Фенка съм на сериала, а с Доротея се познаваме от преди. Допадна ми концепцията с влога и се надявам да успеем да създадем по този начин, че хората да чакат както всяка серия от „ Господин Х и морето “, по този начин и всяка серия от! “

, където всяка седмица ще се качват нови видеа.

се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР