Вече стана дума за това как можем да се справим,

...
Вече стана дума за това как можем да се справим,
Коментари Харесай

Какво не трябва да правим преди лягане

Вече стана дума за това по какъв начин можем да се оправим, или най-малко да се опитаме, с безсънието, а в този момент ще разгледаме нещата, които не би трябвало да вършим преди да си легнем, с цел да не повлияят на съня и здравето ни.

 Как да се преборим с хроничното бодърствуване
Как да се преборим с хроничното бодърствуване

Няколко съвета за справяне с този проблем

Разбира се, преди всичко ще дойдат упражненията . Това е най-честата ни неточност, а и заради тази причина и най-споменавана. Физическата интензивност е потребна за нас, само че съгласно Bright Side тя не би трябвало да бъде осъществявана преди лягане. Трябва да има най-малко четири разлика сред тренировката ни и избраното време за сън.

 Кога да заобикаляме пиенето на вода
Кога да заобикаляме пиенето на вода

Важно е да знаем

Хапчета

 Снимка 331124

Не е по никакъв начин целесъобразно да одобряваме каквито и да било медикаменти преди лягане. Освен, в случай че не е по лекарско наставление.

Емоционалност

 Снимка 341632

Емоциите са хубаво нещо, само че не са целесъобразни късно вечер. Трябва да заобикаляме воденето на разногласия, тъй като това ще докара до осуетяване на съня ни. Гледането на футболни мачове също може да влезе в тази рубрика, тъй като страстите по време на мач не са по никакъв начин малко.

Горещ душ

 Снимка 358184

 Какво да вършим, когато не можем да заспим
Какво да вършим, когато не можем да заспим

Часовете бодърствуване са същинско изтезание

Много хора избират да си вземат душ преди да се насочат към завивките и в това няма нищо неправилно. Трябва обаче да внимаваме с температурата на водата. Ако обичаме под душа да ни е топло не би трябвало да прекарваме повече от 10 минути.

Дрямка

 Снимка 358185

 Как да се оправим с безсънието по време на бременност
Как да се оправим с безсънието по време на бременност

Няколко съвета, които могат да бъдат от изгода

Звучи много разумно и си е по този начин. Трябва да заобикаляме леката сънливост в късния следобяд. От бабите още знаем, че от два до четири и подобаващото време за отмора. Ако обаче решим да дремнем небрежно след работа, тъй като сме доста изморени, това съвсем несъмнено ще направи съня ни през нощта не изключително удобен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР