Вече сме ви разказвали за звезди, чиято любов е пламнала

...
Вече сме ви разказвали за звезди, чиято любов е пламнала
Коментари Харесай

Вече сме ви разказвали за звезди, чиято обич е пламнала на работната площадка без значение дали става въпрос за клип, филм, концерт или нещо друго. 

Е, Холивуд знае и много истории на двойки, които са били дружно преди взаимната им работа. Кои са те и какъв брой време не престават аферите им преди да ги разкрият?

Виж още: БГ звезди, които се изложиха, когато минаха от тима на русокоските

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

Двамата са дружно, до момента в който снимат " Дневниците на вампира " през 2010 година Връзката им продължава цяла година преди да бъде видяна от някого. 

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Актрисата през днешния ден е по отношение на жена, само че по време на фотосите на " Новолуние " са двойка. Едва година по-късно, когато на бял свят се появява " Затъмнение ", продуцентът на кино лентата афишира, че звездите на кино лентата му са гаджета.

Виж още: Родните кино изцепки, на които си тръгнахме още преди края на прожекцията

Брад Пит и Анджелина Джоли

Когато стартира аферата им, Брад Пит е към момента женен за Дженифър Анистън. Затова се постанова актьорите да крият връзката си. Едва година по-късно списание разкрива аферата на Бранджелина, а останалото, както се споделя, е история.

Майли Сайръс и Лукас Тил

Когато снимат кино лентата, отдаден на емблематичната Хана Монтана, Майли и Лукас се събират. Въпреки че разкриват тайната години по-късно, Майли споделя, че тази непосредственост е помогнала филмът да стане по-добър.

Виж още: 5-те вида хора във фитнеса! Батката, инфлуенсърката и още

Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс

Когато снимат " Училищен мюзикъл ", двамата артисти са към този момент доста повече от другари. В изявление Ванеса признава, че е ставало въпрос за изпепеляваща обич, която са желали да скрият от света. Е, съумяват единствено за няколко месеца. 

Изображение: https://www.instagram.com/zacefron/
https://www.instagram.com/mileycyrus/
https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР