Вече сме във втората половина на годината, което означава, че

...
Вече сме във втората половина на годината, което означава, че
Коментари Харесай

Какво знаем за следващия Pixel смартфон на Google

Вече сме във втората половина на годината, което значи, че през идните месеци ще виждаме и чуваме много във връзка с смарт телефоните и джаджите, които огромните производители са ни подготвили за тази есен.
 Ще забележим ли тези две технологии на Samsung в Galaxy Note 10
Ще забележим ли тези две технологии на Samsung в Galaxy Note 10

Следващият Note може да се окаже много атрактивен

През последните седмици научихме много за идните iPhone 11 и Samsung Galaxy Note 10, a през миналия уикенд в мрежата се появиха фотоси и данни за идващите флагмани на Гугъл.

Изображенията на Pixel 4 идват от iGeeksBlog и са основани на изтекла информация и изображения, оповестени от Гугъл по-рано през месеца.
 Снимка 435101

Това, което най-вече ни изненадва на пръв взор е дизайна и на предната, и на задната част на моделите.

На гърба на Pixel 4 виждаме квадратен модул, сходен на този, който се чака да забележим на идващия iPhone.
 Apple, iPhone 11 Max и по какъв начин ще наподобява идващият флагман на компанията
Ето по какъв начин ще наподобява iPhone 11 Max

Камерният модул не е толкоз ужасяващ, само че несъмнено не е секси

За разлика от iPhone обаче, Pixel 4 ще разполага единствено с два камерни датчика, а не с три, само че пък най-вероятно ще печели от специфичен датчик за фотоси при слаба светлина.

От фотосите също по този начин можем да забележим, че лицето на Pixel 4 ще бъде затормозено от извънредно пълен модул, съдържащ слушалката, селфи камерата и няколко датчици.
 Снимка 435099

Сред тях обаче най-вероятно ще има невъобразим досега в Pixel смарт телефон датчик на име Project Soli, който ще може да разпознава придвижванията на ръцете ни.

Другото забавно е, че на никое място в фотосите или в информацията към Pixel 4 не виждаме нищо във връзка с датчикът за пръстов отпечатък. Това ни навежда на мисълта, че Гугъл може да внедри технология, сходна на Face ID при iPhone, само че за момента няма по какъв начин да знаем дали това ще се случи.

При всички положения в близко бъдеще ще научим още за идващите модели на Гугъл, като формалното им показване се чака да се състои през октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР