Вече сме в Ню Йорк за годишното събитие на Acer,

...
Вече сме в Ню Йорк за годишното събитие на Acer,
Коментари Харесай

Гледайте тук събитието на Acer на живо от Ню Йорк

Вече сме в Ню Йорк за годишното събитие на Acer, което стартира след броени минути. Предстои ни да забележим доста нови забавни модели. Гледайте онлайн тук и очаквайте включвания по-късно.


Изглежда новите артикули на компанията още веднъж ще разчитат доста на дизайна. Първите думи на изпълнителния шеф на компанията засегнаха точно тази тематика.



С него на сцената се появи и шефът на iF. Марка която също е разпознаваема главно със своите награди за дизайн, които връчва годишно.

Следващият акцент несъмнено ще е VR, в което компанията към този момент има обичаи. След няколко клипа, свързани с виртуалната действителност и триумфите на компанията до тук, на сцената се качи представител на идващия сътрудник на компанията – Microsoft.

По думите му продажбите на така наречен просветителни лицензи са нарастнали с цели 16%  на годишна база, с помощта на партньорството с Acer, а растежът на Windows при PC Gaming сегмента е 17%


И най-сетне! Време е за новите артикули. Първи на сцената се качи новия Swift 5 – най-тънкият компютър в света с този размер.


Последва го новия Chromebook Spin 13 – най-мощният сходен артикул на пазара до в този момент – работещ с 8-о потомство процесор на Intel.



Веднага след него на сцената се качва Chromebook Tab 10, което на процедура е много комфортен таблет, който можете да свържете с клавиатура.

И по този начин стигаме до едно от най-интересните неща. Тук са Геймърските преносими компютри на компанията, които ще забележим за първи път тук. От Acer се похвалиха, че в мрежата към този момент има над 1 милион клипа, отдадени на техните геймърски машини.



Новата серия Nitro ще включва редица устройства и ще разшири публиката, до която геймърските машини доближават, по този начин най-малко настояват от Acer.



Същевременно от компанията оповестиха стартирането на нова специфична версия на Predator Helios 3, която ще е в бяло. Очевидно ще се опитат да видят дали на геймърите им харесват други, с изключение на обичайните цветове. И още нещо. На разположение ще са доста разнообразни допълнения към серията, още веднъж в бяло.

Следва „истинския звяр“ Helios 500, който с изключение на топ настройка разчита и на новата система за изстудяване на компанията. На  сцената загатнаха, че Acer имат 277 патента в охлаждането и при геймърските машини това е едно от най-важните неща – факт.



Подробности за всички нови модели ще можете да разберете малко по-късно в уеб страницата, откакто успеем да се докоснем до тях. А в този момент идва време очевидно за настолни машини, монитори и така нататък
Първо обаче малко външна страна. От Acer демонстрираха много забавна мишка, за която ще пишем детайлности в допълнение, геймърски стоп и даже куфар, с който да пренасяте обичаната си настройка.



Сега към този момент идва ред в действителност на геймъските настолни машини в лицето на Orion 5000, с което фамилията от геймърските машини става цялостно, както споделиха самите Acer.



От компанията анонсираха още, че идващото огромно събитие ще е в Европа – Берлин, след към 6 месеца, а като финален анонс научихме, че Acer имат партньорство с 20 Century Fox за идващия филм Predator
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР