Вече ще ни трябват визи, за да стигнем до Женския

...
Вече ще ни трябват визи, за да стигнем до Женския
Коментари Харесай

Магдалена Ташева: Вече ще ни трябват визи, за да стигнем до Женския пазар

Вече ще ни трябват визи, с цел да стигнем до Женския пазар. Така депутатът от „ Атака ” Магдалена Ташева разяснява пред Нова телевизия казуса с бежанците на локално равнище, а също и в европейска вероятност. „ Няма никакво подозрение, че преселението на бежанците е проведено. Имате дейности, взаимни – ръка за ръка сред избрани кръгове в Брюксел и трафикантите, които са под надзор на Съединени американски щати от години ”, съобщи Ташева. Тя изиска да бъде построена бетонна стена по границата с Турция, което щяло доста да ограничи бежанския поток към страната ни.

„ Трябва да вършим разграничаване сред икономическия преселник и бежанеца”, опита да вмъкне коментар сътрудника й Нестимир Ананиев от Реформаторския блок.



„ Всеизвестна истина е, че 99% от бежанците идват от Турция. Достатъчно е да се видят репортажите по Си Ен Ен, където репортерите държат микрофони и описват какъв брой нещастни са бежанците. Вие би трябвало да се занимаете с историята на исляма. Тези хора не са бягали през полетата на гибелта. Те идват от лагерите в Турция. Ние в „ Атака” приказваме за това от 4 години”, съобщи разпалено атакистката.

„ Ислямските страни финансират тази хиджра към християнския свят. Необходимо е коментаторите да се срещнат малко по-добре с историята на разпространяване на исляма. Аз запитвам – за какво един публицист от Си Ен Ен може да намира всеки ден по един трафикант и да взема изявленията от него, а тайните служби на Гърция и Турция не могат да го открият”, разяснява Ташева.

Ананиев се опита да я репликира като съобщи, че „ Атака” показва прекомерно безпощадно мнението си, на което колежката му съобщи с подигравка: „ Най-малко ние можем да бъдем упрекнати в безпощадност”. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР