Вече шести месеца Лионел Меси е във френския футбол с

...
Вече шести месеца Лионел Меси е във френския футбол с
Коментари Харесай

Меси говори за Лига 1 и спечелването на ШЛ с ПСЖ

Вече шести месеца Лионел Меси е във френския футбол с екипа на Пари Сен Жермен и натрупа усещания за шампионата и тимовете. Лига 1 постоянно е определяна като слаба, само че нападателят не е склонен.

“През последните години локалното състезание се разви доста и ПСЖ способства с доста за това - разяснява Меси в изявление за клубното списание на парижани.

"Клубът направи Лига 1 по-разпознаваема по света. В днешно време шампионата към този момент е много оспорвано и всеки може да те победи или най-малко да те затрудни. Като цяло в спорта към този момент е все по-трудно да побеждаваш във всяка една среща.”

Бившият голмайстор на Барселона разяснява и конкуренцията в Шампионската лига.

“Сложно е да завоюва ШЛ, тъй като в този шампионат играят най-силните тимове. Там и най-малката неточност може да докара до елиминирането ти. Смятам, че разполагаме със състав, който може да се опита и да стигне до трофея… Не постоянно най-хубавият тим печели и по тази причина би трябвало да си концентриран от самото начало. Детайлите са значими, а и би трябвало да имаш чувството, че ти си №1. В последна сметка единствено най-силните отбори реализират задачите си. И ние вървим по този път”, убеден е Лео.

Във вторник отборът на Маурисио Почетино надделя Реал Мадрид с 1:0 в първи 1/8-финал от шампионата, а аржентинецът пропусна дузпа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР