Вече шести ден продължава издирването на Александър Заков на 32

...
Вече шести ден продължава издирването на Александър Заков на 32
Коментари Харесай

Над 100 доброволци издирват шести ден Александър от с. Ключ

Вече шести ден продължава издирването на Александър Заков на 32 година, който изчезна на 30 декември от вкъщи си в петричкото с. Ключ.
Повече от 100 доброволци вземат участие в издирването му и тази заран още веднъж потеглиха в Огражден планина. Включени са и високопроходими коли.
Александър е със едва телосложение, висок към 1,70 м, рус със сини очи, няма документи в себе си. Той е приключил ветеринарна медицина в Лесотехническия университет, обича природата и животните. Той е вежлив, образован и не е нападателен, оповестяват околните му, които позволяват, че може и да е в други обитаеми места в България. Той не използва алкохол и опиати, не е нападателен и не е с душевен отклонения. Ако го забележите - заговорете го, поучават роднините му.
На 30 декември 2023 година Александър Заков напуща дома си в с.Ключ и от този момент е в неопределеност.  По непотвърдена информация е видян в няколко околни села, само че към момента няма и диря от него и търсенето продължава
Всеки, който има информация за Александър може да се свърже със следните телефони:  0893774574 - Георги и 0886166646 - Румен.
24 ЧАСА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР