Вече шест часа никой не обръща внимание на случващото се

...
Вече шест часа никой не обръща внимание на случващото се
Коментари Харесай

Свиленски: 6 часа никой не обърна внимание на инцидента в Овча купел

Вече шест часа никой не обръща внимание на протичащото се и за следващ път сме очевидци на безспорното безхаберие и безучастие на държавните институции.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски на брифинг на мястото на случая в "Овча купел ", където сутринта кола пропадна в свлачище на строителен обект и жителите се разминаха с огромна покруса.

Свиленски разясни, че живущите са обезпокоени и никой от тях не е схванал да има представител на ДНСК или на общината, който би следвало да бъде на място и да вземе някакво съответно решение.

"Имаше опит за изваждане на пропадналия автомобил в строителния обект, което е опит за прикриване на доказателства по произшествието, защото нито от Министерство на вътрешните работи, нито от районното кметство имаше представители ", акцентира Свиленски.

По думите му не може просто да бъде казано на хората, че всичко е "ОК ", като това са същите тези хора, които тази вечер, обезпокоени, ще се приберат по домовете си.

"Призоваваме за най- важното- в случай че прокуратурата счете, че има някакво нарушение- било то по документите на градежа, било то по укрепването му или по дейностите след случая, да бъдат подхванати съответните ограничения ", заключи Георги Свиленски.

По думите му виновните институции би трябвало да вземат ограничения и да кажат на хората- дали ще могат да спят умерено довечера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР