Вече седем станаха британските политици, които открито заявиха намерението си

...
Вече седем станаха британските политици, които открито заявиха намерението си
Коментари Харесай

Седем кандидати за мястото на Тереза Мей

Вече седем станаха английските политици, които намерено обявиха желанието си да се кандидатират за водач на ръководещата Консервативна партия и министър председател на мястото на Тереза Мей. Всеки от тях твърди, че ще успее там, където тя се провали - да изведе надълбоко разграничената Англия от Европейския съюз, отбелязва Ройтерс.

Седма в листата се подреди Андреа Ледсъм , някогашен водач на Камарата на общините (де факто представител на държавното управление в долната камара на парламента), която разгласи упоритостите си на страниците на " Сънди таймс ". Тя съобщи, че има " опит и убеденост в личните сили ", с цел да поведе страната към по-светло бъдеще, като даде обещание, че в случай че заеме премиерския пост, Англия ще напусне Европейски Съюз през октомври при всички случаи - със договорка или без.

Ледсъм също по този начин даде обещание, че ще прокара законопроект за гарантиране на правата на жителите, с цел да постави завършек на неопределеността към пълномощията на жителите на Европейски Съюз в Обединеното кралство, и че ще се стреми към решение на въпроса за взаимното оказване на медицински услуги на жителите на Европейски Съюз в Обединеното кралство и на британците в страните от Европейски Съюз, както и към решение на казуса с Гибралтар.

Шести е някогашният министър за Брекзит Доминик Рааб , който в събота даде обещание, че ще се бори за по-справедлива договорка за Брекзит.

" Успешното осъществяване на Брекзит ще изисква фокусиране, дисциплинираност и увереност. Като някогашен юрист във Форин офис и министър за Брекзит аз имам нужния опит ", написа Рааб в публикация за в. " Мейл он сънди ", представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР