Вече се превърна в стил на вашата работа манипулациите, внушенията

...
Вече се превърна в стил на вашата работа манипулациите, внушенията
Коментари Харесай

Фандъкова: Лъжа е, че София е осъдена за качеството на въздуха

Вече се трансформира в жанр на вашата работа операциите, внушенията и спекулациите изключително с тежките проблеми на града, това не е почтеният метод. Тежка операция е, че от Европейския съд в Люксембург е наказана София. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на съвещание на СОС в отговор на обвиняванията на ръководителя на Групата на „ Демократична България “ Методи Лалов, че София е наказана за качеството на въздуха, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Такова нещо няма, само че вие го казахте. Това с изключение на, че е неистина, е подвеждане за жителите на София. Манипулация, и то тежка операция и знак за тъждество сред построяването на съвременна екологична апаратура за оползотворяването на RDF гориво, каквито съоръжения съществуват в едни от най-чистите градове в Европа, с горенето на боклуци в кварталите – нещо, с което аз се боря и получавам поддръжка от доста от политическите сили, в това число в Народното събрание. Само от тези два образеца излиза наяве, че в огромна част от вашата декларация има тежки операции “, добави Фандъкова.
Тя уточни, че казусът със замърсяването на въздуха е сериозен и не се взема решение с политически заявления и операции, а с работа.
„ Решава се със сериозна работа и разисквания. СОС има признати към този момент две работещи стратегии, които, въпреки и постепенно, дават резултат. Истинското решение и сериозното понижаване на дните с превишения можем да имаме тогава, когато с ваша помощ, приемем, в това число непопулярни ограничения, за ограничение на придвижването на коли в елементи на София, когато чакаме такива дни. По мое гледище беше направена наредбата на Министерство на превоза, с цел да можем ние, които към този момент сме определили нискоемисионната зона в града, да можем да имаме право да стопираме коли, които замърсяват. И другият тежък проблем с битовото отопление – решението му е смяната в отоплителните съоръжения. Резултат до този миг е предпазени два плана, подготовка на безплатната и безплатна смяна. Не става за два и три дни и не става с декларация сигурно “, добави още столичният кмет.
Припомяме, че и през днешния ден, 19 декември, публично има проблеми с качеството на въздуха в София, за което Столична община (СО) предизвести. Това проличава от известие на формалния общински уебсайт Air.Sofia.bg - за превишено равнище на фини прахови частици (ФПЧ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР