Вече се изиграха 56 двубоя от Световното първенство по футбол

...
Вече се изиграха 56 двубоя от Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Кой срещу кого в четвъртфиналите на Мондиала в Русия?

Вече се изиграха 56 дуела от Световното състезание по футбол в Русия, а най-хубавите осем отбора към този момент са известни и ще продължат на четвъртфиналите. В три от срещите постоянното време не доближи за опреляне на спечелилия и след продълженията имаше осъществяване на дузпи. Щастието след тях се усмихна на тимовете на Русия против Испания, на Хърватия, която изхвърли Дания, и на Англия, чийто играчи завоюваха за първи път с дузпи на международно състезание по футбол.

Осминафиналите обрисуваха двата потока, в които ще върви международното състезание по футбол. В единия се вляха тимове, които са спечелили досега общо осем международни купи - Бразилия (5), Уругвай (2) и Франция (1), като компания ще им прави амбициозният състав на Белгия , чието надарено потомство се готви за историческо достижение.

В другия поток само Англия е печелила международната футболна купа. На пътя й към финала на "Лужники " на 15 юли ще се изправят домакина Русия , Швеция и Хърватия - тимове с благоприятни условия, упоритости и положителни играчи.

Четвъртфиналите ще се проведат на 6 и 7 юли (петък и събота), като тимовете имат два почивни дни. Програмата продължава с дуела сред Уругвай и Франция в петък.

Четвъртфинали

6 юли 17.00 Уругвай - Франция Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия HD

6 юли 21.00 Бразилия - Белгия Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия HD

7 юли 17.00 Швеция - Англия Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия HD

7 юли 21.00 Русия - Хърватия Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия HD

Продължава борбата и при голаджиите. Най-добрите голмайстори досега, а за какво да не се включат и някои нови звезди, ще играят основна роля в четвъртфиналните срещи.

Едноличен водач за момента е Хари Кейн от Англия, който към този момент има 6 гола, а тимът му е на 1/4-финал, където ще се изправи против тима на Швеция, и може да усили актива си. След него са двама футболисти - Ромелу Лукаку от Белгия и Кристиано Роналдо от Португалия. Лукаку обаче има късмет да усили головия си актив, откакто отборът му си извоява правото да играе против Бразилия на 1/4-финалите.
Кристиано Роналдо към този момент си е вкъщи.
С по 3 гола са шест футболисти - двама руснаци - Артьом Дзюба и Денис Черишев, Килиан Мбапе от Франция, Йери Мина от Колумбия, Единсон Кавани от Уругвай и Диего Коста от Испания. С изключение на Мина и Коста, всеки един от другите има своите шансове да осъществя във вратата на съперника в идващите срещи от шампионата и да се изкачи в класирането при голмайсторите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР