Вече съществува нова арт платформа, в която хендмейд творчеството събира

...
Вече съществува нова арт платформа, в която хендмейд творчеството събира
Коментари Харесай

Нова арт платформа за ценители на авторски творения |

Вече съществува нова арт платформа, в която хендмейд творчеството събира ценителите на положителния усет и хубостта -.

Само с няколко клика феновете на порцелан, керамика, бижута, графики, илюстрации, мода и аксесоари могат да пазарят непосредствено от създателите. Същевременно българските създатели имат неповторимата опция да поддържат непрекъсната връзка със своите фенове, с цел да опознаят още повече желанията и упованията им.

Потребителите на  , като се изключи че ще радват себе си и обичани хора с уникати, ще поддържат българските създатели, които в огромна степен пострадаха от изключителното състояние в страната и последвалата икономическа рецесия - най-много, ще преодолеят с лекост рестриктивните мерки на обществената отдалеченост.

Тази концепция стимулира и уредниците на Mish Mash Fest – Левена Лазарова и Косара Чигирева да изградят българския аналог на най-големия интернационален уебсайт за хендмейд творения – etsy.com.- точно в този момент: „ Тенденцията на сериозен интерес към авторските творения е много отчетлива в последните години. Логично беше да пренасочим публиката от базарите в онлайн пространството като по едно и също време с това пренасочим част от трафика към стотиците дребни интернет магазинчета към една огромна и професионално построена онлайн платформа. “

А кой по-добре би се справил с тази задача от основателите на най-големия градски фестивал – Mish Mash Fest, който за 5 години има над 30 издания?

Фестът е дал опция за изява на над 200 млади създатели, разказвайки техните истории в уеб страницата „ Момичетата от града “ и предоставяйки им опция да се срещнат със своята аудитория. Арт събитието е гостувало в емблематични софийски емблематични градски пространства като Съюз на архитектите, Червената къща, НДК, Градинката зад Националната библиотека и мн. др.  През последните две години Столична община призна значимостта му за развиването на градската просвета като го включи в Културния календар на София.

Именно огромна част от обичаните втори от Mish Mash Fest се включиха в платформата, в която всяко едно авторско произведение е същинска находка. И до момента в който чакате идващото вълнуващо лайф издание, не спирайте да пазарувате – с мотив и без мотив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР