Вече съм убеден, че извънземните отдавна са кацнали в България,

...
Вече съм убеден, че извънземните отдавна са кацнали в България,
Коментари Харесай

Александър Симов: Извънземните са кацнали в България и са създали Институт за пазарна икономика

" Вече съм уверен, че извънземните от дълго време са кацнали в България, само че вместо да се покажат намерено, са основали Институт за пазарна стопанска система. До този извод стигнах откакто се сблъсках като летяща паница с метеор с една публикация на Лъчезар Богданов със заглавие " Работа има, само че служащите рекордно недостигат. Къде е изходът? ". Това написа на стената в профила си във Facebook депутатът от Политическа партия " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов.
Той продължи с мнението си, че " има естествена логичност, има и извънземна такава ". Според него, естествената е, че когато не можеш да си намериш служащи, ще се лишиш от нов " Мерцедес " и ще увеличиш възнагражденията. " Ще инвестираш в образования, ще дадеш повече пари, ще създадеш естествени условия на труд и гледай единствено по какъв начин магията ще стане ", написа Симов.
" Извънземните обаче не разсъждават по този начин. При тях въпросът за по-високи заплати даже не стои. Богданов намира изхода другаде - в наемането на по-възрастни служащи. Така де - индивидът е станал на 60 година и няма да ми се залежава и да мързелува с тлъстата си пенсия. В него има най-малко още 30 години труд. Обратно на тръстиката! Майките с деца също трябвало да бъдат обхванати, хората с увреждания също. Далеч съм от мисълта да лишаваме от труд тези групи от хора. Смазващото е, че " икономистът " прибягва до тях, с цел да може работодателите да не се бъркат за по-високи заплати. От тези в действителност щеше да излезе идеални коменданти на концлагери ", споделя в умозаключение Александър Симов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР