Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори,

...
Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори,
Коментари Харесай

Тони Стораро е СТАБИЛЕН, няма температура

„ Вече съм постоянен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми излекуване. “ Това показа царят на купона Тони Стораро , който от седмица лежи с КОВИД зараза в МБАЛ-Шумен.

Страхът oт болестта преследва известния реализатор още от началото на пандемията. През юли т. година индивидът глас призна в прав текст: „ Страхувам се, всеки един естествен човек се тормози да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво тъкмо предизвиква и по какъв начин протича “, разяснява тогава Стораро .

Според шуменски другари и родственици на таткото на Фики той бил доста прецизен във връзка с грижите за здравеrо си, както и това на своите близки.

Междувременно синът му Фики се усеща добре и е посочил негативен текст за ковид. Той е на морето със брачната половинка си Гюлджан и сина им, като по този начин съчетават потребното с приятното - върви на участия и мисли върху нови части, написа „ България Днес “.

„ По 10 пъти Тони се чува с Фики и с другия си наследник, а жена му е неразделно до него, само че поради ограниченията не върви на рандеву в клиниката ", показа непосредствен до семейство Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР