Вече съм адвокат, имам кантора, два пъти в месеца ще

...
Вече съм адвокат, имам кантора, два пъти в месеца ще
Коментари Харесай

Манолова: Няма да правя партия, вече съм адвокат

„ Вече съм юрист, имам адвокатска фирма, два пъти в месеца ще давам безвъзмездна консултация. Това е моята специалност “. Това разгласи пред Българска национална телевизия изгубилата изборите за кмет на София Мая Манолова.

Тя отхвърли, че ще прави нова партия.

„ С моя екип продължаваме обединяването на жителите на демократични правила. Това ще е гражданска платформа “, уточни тя за бъдещите си проекти.

Манолова разяснява, че до няколко седмици екипът ѝ ще е подготвен да показа и идеите на гражданската платформа.

На въпрос дали ще поддържа партията на Слави Трифонов, тя не отговори, а продължи да изяснява за основаването на гражданската платформа.

„ Искам да създадем място, в което хората да оферират хрумвания за битка с властническия режим “, уточни Манолова.  По думите ѝ в гражданската платформа ще идват хора без партийни пристрастия, които да не се разделят на леви и десни. Същевременно обаче тя разяснява:

„ Видя се, че едноличната власт може да бъде победена. Тя за малко не беше победена. Видя се и по какъв начин може да бъде победена - посредством обединяване на жителите, на леви и десни, на безпартийни, на хора, които стоят на полезностите на демокрацията “.

Бившият омбудсман разяснява и прегласуването на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. Като проблем с избора тя уточни неналичието на опция. „ Състезание с един претендент не е съревнование “, уточни тя. Точно това бе и претекстът на президента Румен Радев да не подпише указа за назначението на Гешев на поста.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР