Вече са ясни са домакините на всички първенства за подрастващи

...
Вече са ясни са домакините на всички първенства за подрастващи
Коментари Харесай

Ясни са домакините на всички европейски първенства за подрастващи

Вече са ясни са домакините на всички шампионати за подрастващи през лятото на 2018 година. Бордът на ФИБА се събра през уикенда в Мюнхен с присъединяване на президента на БФБаскетбол Георги Глушков.

София ще бъде хазаин на шампионата в Дивизия " В " при 20-годишните мъже. Домакин на шампионата в елитната Дивизия " А " ще бъде Кемниц, Германия. Първенствата са сред 14 и 22 юли.

При 20-годишните дами шампионатите са надлежно в Шопрон, Унгария за Дивизия " А " и в Орадя, Румъния в Дивизия " В ". Турнирите са сред 7 и 15 юли 2018 година.

Европейските шампионати за девойки до 18 години са от 28 юли до 5 август 2018 година. Домакин на Дивизия " А " ще бъде Удине, Италия, а на Дивизия " В " Ц Оберварт, Австрия.

Европейските шампионати за юноши до 18 години са сред 4 и 12 август 2018 година. Домакин на мачовете от Дивизия " А " е Рига, Латвия, а на Дивизия " В ", където взе участие България Ц Скопие, Македония.

Европейското състезание за девойки до 16 години в Дивизия " А " ще се организира в Каунас от 17 до 25 август 2018 година. Дивизия " В " ще се събере в Подгорица, Черна гора, по същото време.

Домакин на Европейското състезание за момчета до 16 години Дивизия " А " ще бъде Нови Сад, Сърбия, а на Дивизия В Ц Сараево, Босна и Херцеговина. Мачовете и в двата шампионата ще се играят сред 10 и 18 август 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР