Вече са ясни финалистите на единадесетото издание на конкурса Мениджър

...
Вече са ясни финалистите на единадесетото издание на конкурса Мениджър
Коментари Харесай

Ясни са финалистите в „Мениджър на годината 2018 г.“

Вече са ясни финалистите на единадесетото издание на състезанието „ Мениджър на годината 2018 година “ Имената им бяха оповестени на публична гала в Софийската опера и балет, проведена от списание „ Мениджър “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В състезанието аплайваха общо 65 мениджъри от 24 бранша на стопанската система. 41 от тях минаха във втори кръг, където бяха излъчени 10-те финалисти.

Това бе вторият стадий от състезанието, а в третата фаза на конкуренцията, когато ще бъде избран и крайният победител, влизат:

Александър Димитров – ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на „ А1 България “

Георги Атанасов – шеф на „ Фесто Производство “

Данчо Данчев – ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на „ Дженерали Застраховане “

Ивайло Славов – изпълнителен шеф на BULPROS

Д-р инж. Илия Гърков – вицепрезидент на „ Дънди Прешъс Металс “ и изпълнителен шеф за България

Павел Пенчев – пълномощник на „ Еконт Експрес “

Петя Димитрова – основен изпълнителен шеф и ръководител на управителния съвет на Пощенска банка

Радослав Николов – изпълнителен шеф на SAP Labs България

Светла Лесова – изпълнителен шеф на Mondelez България

Улрих Хеппе – изпълнителен шеф на „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД.

„ Бързо измина времето от 10-то юбилейно издание на състезанието, което се организира предходната година. Но тази година също имаме мотив да честваме. Октомври е месецът, който за нас минава под знака на 20-годишнината от издаването на първия брой от списание „ Мениджър “. 20 години е хубава възраст, изключително в живота на едно издание – знак за зрялост, само че и за сила. Погледнато през бизнес-оценката е и знак за резистентност, за която до огромната степен заслуга имат всички другари и сътрудници “, съобщи Ирина Велева, основен редактор на електронното издание на „ Мениджър “.

Символичен хазаин на днешното събитие бе миналогодишният победител в състезанието арх. Пламен Мирянов, който приветства всички финалисти и им пожела триумф в конкуренцията. „ Всяка година най-хубавите и достойните се събираме на това събитие. Смятам, че то просто е един конгрес и естрада, с цел да може да се излъчи обръщение. А то е, че с изключение на мениджъри, ние сме и хора “, съобщи той по време на церемонията.

„ Мениджър на годината “ се организира по особено създадена от консултантската компания „ Делойт “ методология, гарантираща обективност и безпристрастност на състезанието. В третия и заключителен кръг следва да бъдат оценени личностните качества на претендентите по така наречен 360-градусова оценка, в която се вършат профилирани изявленията с всеки от финалистите, техни чиновници и сътрудници. Изготвените крайни оценки ще бъдат валидирани от Обществен съвет. Единадесетият притежател на премията ще стане явен на заключителна гала, която ще се организира на 12 ноември т.г., а кристалната статуетка ще му бъде връчена персонално от президента на Република България Румен Радев.

Тази година списание „ Мениджър ” учредява и нова премия. С нея ще бъдат отличавани съвременни водачи – възрожденци, които оказват помощ за просперитета и развиването на локалната общественост и страната. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР