Вече са ясни два от осминафиналистите в Шампионска лига, като

...
Вече са ясни два от осминафиналистите в Шампионска лига, като
Коментари Харесай

Футболните прогнози за двете тежки битки в Шампионска лига

Вече са ясни два от осминафиналистите в Шампионска лига , като за следващ път се потвърди, че в европейския футбол всичко е допустимо и Реал Мадрид отпадна от Аякс след 1:4 вкъщи. След неособено положителните прогнози за мачовете във вторник, нашият екип от типстъри ще се опита да запише една мощна серия в сряда вечер в двете дербита. Ето ги и футболните прогнози :

22:00 часа: ПСЖ - Манчестър Юнайтед (от Mr. Corner)
ПСЖ и Манчестър Юнайтед още веднъж се изправят един против различен в реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. В първия дуел парижани взеха скъпа победа като посетител с 2:0 и изрично надиграха „ алените дяволи “, демонстрирайки желанието си най-сетне да се доберат до по този начин бленувания край в влиятелния европейски шампионат. Реваншът се обрисува да бъде даже по-тежък за отбора на Оле Гунар Солскяер, откакто стана ясно, че цялостен един състав няма да може да играе против ПСЖ (9 контузени и 1 осъден - Погба). Изглежда като че ли „ алените “ към този момент са отписали европейския шампионат и ще се готвят за тежкия си мач през уикенда против Арсенал, а даже и да имат някакви очаквания за триумф – то ПСЖ бързо ще ги откаже, изключително на собствен терен. Все отново може да се чакат и малко трагични моменти поради мощната форма на Юнайтед като посетител, тъй че една резултатна победа за парижани звучи разумно.
Сигурна прогноза : Победа за ПСЖ (1.50 коефициент)
Рискова прогноза : Победа за ПСЖ и двата тима да отбележат гол (3.05)

22:00 часа: Порто - Рома (от The Gambling Guy)

Колко доста може да коства една неточност преди 3 седмици, позволена от отбраната на Рома? Вместо " вълците " да водят с " чисто " 2:0 преди реванша на " Ещадио до Драгао ", римляните имат нежен задатък от 2:1, влизайки в решаващите 90 минути. Силите сред двата тима са доста изравнение, а през уикенда и двата тима позволиха тежки загуби от огромните си противници - надлежно Бенфика и Лацио. Повечето драма в днешния ден несъмнено ще е в Португалия, където Порто господства над (почти) всички противници досега през сезона. Преди провалянето от Бенфика, Порто беше в серия от 15 следващи победи вкъщи, а единственото проваляне беше от началото на септември. В Порто всички са мобилизирани за триумф, а в гостуванията си Рома е извънредно неоснователен през сезона.
Сигурна прогноза : Победа за Порто (коефициент 1.90)
Рискови прогнози
- Порто да завоюва с 1 гол разлика (коефициент 3.90)
- Двата тима да отбележат гол и домакинът да завоюва (коефициент 3.40)
- Точен резултат 2:1 (коефициент 8.0)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР