Вече са ясни 30-те късметлии в кампанията на Министерство на

...
Вече са ясни 30-те късметлии в кампанията на Министерство на
Коментари Харесай

Изтеглиха победителите в кампанията „Неочаквана ваканция“

Вече са ясни 30-те късметлии в акцията на Министерство на туризма " Неочаквана почивка ". Имената им бяха изтеглени в министерството, в наличието на помощник-нотариус по заменяне Павлинка Атанасова. Играта, проведена от институцията, мина под надслова „ Една отмора в никакъв случай не стига! “. Нейната цел бе да насърчи пътуванията из България и да подтиква туристите да се задържат повече време на определеното място.

Всички туристи, осъществили три или повече нощувки у нас през интервала 10 октомври–10 декември 2017 година, можеха да се записват на особено основания за самодейността сайт и да вземат участие в лотария за премиите. За този период от време уеб сайтът натрупва 54 008 неуникални визити.

В конкуренцията за наградите са се регистрирали 1756 души, от които бяха изтеглени печелившите 30. Наградите са ваканции в страната, предоставени от сътрудници. Томболата се завъртя благодарение на програмен продукт, благодарение на който на случаен принцип бяха изтеглени с едно натискане на бутона 30-те имена. Бяха изтеглени също и 30+30 подгласници като първи и втори запаси, ако титулярите не вземат оценките.

Цялостната идея за играта включи разпространение със 17-секунден тв клип и 30-секунден радиоспот, основаване на страница в интернет (лендинг пейдж) и банери (зимен и летен), които да я промотират във всички формати. Включен бе и софтуерът за избора на спечелилите. Рекламната акция се реализира по тв, радио- и онлайн канали в над 15  водещи български медии.

Кампанията започва на 10.10.17 година Участниците трябваше да записват собствен профил на уеб страницата й до 10.12.17 година посредством имейл, фейсбук или гугъл акаунт плюс персонални данни и информация за осъществената отмора. Те бяха длъжни да показват годен документ за най-малко 3 нощувки в което и да е място за настаняване в страната.

Всеки регистриран по разпоредбите и пазещ документ за нощувките можеше да стане играч.  Веднъж основал своя профил, потребителят влезе в лотарията посредством посочения профил с потребителско име и ключова дума. Участниците можеха да записват безграничен брой настанявания, осъществени в интервала на играта, като Министерството на туризма има право да ревизира валидността на всяка регистрация.

Според условията министерството има ангажимент да се свърже с спечелилите посредством известие на имейл и телефонно позвъняване. Печелившият би трябвало да отговори най-късно до 3 дни и да удостовери желанието си да получи премията. Ако не го стори, уредниците се свързва със идващия участник, изтеглен като запаса.

Пълният лист на наградените ще бъде публично оповестен на уеб страницата на „ Неочаквана почивка “, откакто бъде тествана легитимността на присъединяване им и се получи фактура/бон за настаняването. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР