Вече са в продажба билетите за турнето на Мишел Омама.

...
Вече са в продажба билетите за турнето на Мишел Омама.
Коментари Харесай

Мемоарите на първата дама: Мишел Обама търси читатели

Вече са в продажба билетите за турнето на Мишел Омама . Бившата първа дама ще обиколи 10 американски града , с цел да показа мемоарната си книга " Becoming " ( " Да станеш " ).
 

Турнето на госпожа Обама ще стартира от родния й град Чикаго на 13 ноември, когато излиза и книгата, съобщи Ройтерс. След това тя ще пътува до Лос Анджелис, Бостън, Далас и Ню Йорк и още пет града. Срещите й с читателите ще бъдат на игрища , които нормално се употребяват за концерти на огромни реализатори.
 
 Gulliver/Getty Images

„ Прекарах последната година и половина в размишления за моята история и тези размишления бяха допустимо най-честни и задълбочени. Сега съм разчувствана от това пътешестване из страната и от опцията да споделя моята история с читателите ”, показа страстта някогашната първа дама.
 

Във видео във Фейсбук Мишел Обама разкри още, че записките й са „ историята за нейните банални откровения, за нейните дребни победи и контузии, за нейните елементарни очаквания и паники ”. Книгата ще бъде преведена на 28 непознати езика. -->
 
 Gulliver/Getty Images

По време на турнето тя ще има „ откровени и интимни диалози ” с аудиторията, оповестяват още уредниците на проявата Лайв Нейшън. От организацията към този момент потвърдиха, че ще дарят 10% от приходите от билети за всяко шоу на учебни заведения, благотворителни организации и общностни групи.
 


Мишел и Барак Обама подписаха контракт с издателство „ Пенгуин Рандъм Хаус ” месец откакто фамилията напусна Белия дом през януари 2017 година Сделката бе за рекордната сума от 65 млн. $, а съгласно контракта двамата се ангажират да напишат две обособени книги, оповестиха тогава медии. И досега обаче издателят не е удостоверил тази информация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР