Вече са налични на склад памети и сторидж устройстваCorsair предлага

...
Вече са налични на склад памети и сторидж устройстваCorsair предлага
Коментари Харесай

АСБИС започва дистрибуция на Corsair у нас

Вече са налични на склад памети и сторидж устройства

Corsair предлага цялостната гама от артикули за гейминг и запалянковци
(снимка: Corsair)

АСБИС България започва дистрибуцията на артикули с марката Corsair на пазара у нас . На склад са към този момент и първите доставки, оповестиха от ИТ компанията.

В момента дистрибуторът разполага на склад с памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм  Corsair Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, включително топ артикули като Corsair Force MP600 2TB.
още по тематиката
„ Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с необятна гама външна страна за геймъри и стриймъри, с цел да предложим на почитателите на Corsair опцията да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC ”, съобщи Александър Захариев, търговски шеф на дивизия „ Ритейл бизнес ” в АСБИС България.

Основана през 1994 година, Corsair се трансформира от производител на памети в един от международните снабдители на артикули за игри и стрийминг. Компанията предлага цялостната гама от артикули за този сегмент от пазара, включително механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум районен съд съставни елементи, както и изцяло интегрираното районен съд Corsair One.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР