Вече разбрахте, правителството беше свалено. Разбрахте и точно от кого

...
Вече разбрахте, правителството беше свалено. Разбрахте и точно от кого
Коментари Харесай

Кулезич: Идеята да бъде бутнат Петков се пръкнала в кръга, наречен „Делта Хил“

Вече разбрахте, държавното управление беше свалено. Разбрахте и тъкмо от кого беше свалено. Лаконичто и ясно. Аз пък бих желала да споделя някои съображения преди рухването на държавното управление, които ме „ посетиха “.

Според източник на „ Честно казано “, осведомен с бълбукането в задкулисието, концепцията да бъде бутнат кабинетът на Кирил Петков се пръкнала в кръга, неотдавна наименуван „ Делта Хил “. Знаете, името идва от първокласния затворен комплекс „ Делта Хил “ край пернишкото село Кладница. Там е щабквартирата на финансовия гуру Орлин Алексиев, досегашен ковчежник на ГЕРБ в Столична община, умел медиатор, както споделят, сред крупни бизнесинтереси под прокурорски чадър и с разнообразни партийни регистрации. Твърди се, че е доста непосредствен с Пеевски и през годините има тсериозни планове. Разбира се, че се твърди, че е финансирал малкия екран на Слави Трифонов „ 7/8 “ и основаването на неговата партия „ ИТН “, макар че Слави Трифонов отхвърля и твърди, че единствено си се познават в продължение на 20 години. Каква дълга обич... В тази офанзива бил употребен, съгласно нашия източник, отводът на премиера и на вицето му Асен Василев да пуснат още близо 4 милиарда лв. на районния министър Гроздан Караджов от квотата на Има Такъв Народ. Уж за автомагистрали, пътища и свлачища, за дотъкмяване на стартирани градежи, само че в действителност мазета тънката сметка да си оправи играта с мощните компании на „ пътищарите “.

Защото те по този начин и не съумяха да се изчистят от клеймото, че са крали от парите на данъкоплатците, колкото и да се остаряла в пледоариите си господин Караджов. Но пък прокуратурата никак и не посегна да им накриви шапката на инат на шокиращите разкрития на вътрешния министър Бойко Рашков за люти обири и пладнешко нагушване с пачки, изнасяни в чанти и сакове от фирмени мулета.

Затова предтекстът за отказаните милиарди сработи мигновено, както видяхте. Особено в композиция с напористия експертен яд на Гроздан Караджов и с разветия смокинов лист на идеята „ Македония “ за прахуляк в очите на пишман патриотите и почитателите на Копейкин. Замисълът на комплота от „ Делта Хил “, съгласно нашия източник, бил под опасността от нови избори работата в Народното събрание да се докара до експертен кабинет с мандата на ГЕРБ, подсилен от новото болшинство на Движение за права и свободи и Има Такъв Народ плюс „ Възраждане “.

„ Мутрокрация Vs Демокрация - следващ епизод “ - дребната проповед от еп. 167 на „ Честно казано с Люба Кулезич”
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР