Вече при проверката се установява липсата на хартиен носител. Примерно

...
Вече при проверката се установява липсата на хартиен носител. Примерно
Коментари Харесай

Убийци По Пътищата На България! Нова Афера С Фалшиви Книжки!

Вече при инспекцията се открива неналичието на книжен притежател. Примерно липса на тапия, липса на курс БЧК, протоколи пред ДАИ ", споделя комисар Ивайло Александров, шеф отдел " Охранителна полиция " в ОДМВР.

Според данните от справката 12 книжки са пуснати за направа, а по-късно връчени на притежателите им, от към този момент някогашната служителка на дирекцията Полина Нинова, посочена за отговорна и уволнена през декември.

" Нямам пояснение, само че аз не съм правила сходно нещо. Видяха моя акаунт, че е работено на паролите ми, споделиха - ти си. Всъщност това е недоказуемо. Хартията, в случай че не се откри, по какъв начин са работени тия документи, всичко е на моята ключова дума... Всеки може да види по какъв начин си изписвате паролата, всеки може да застане зад тила ми и да види. Пак споделям - имам деца, по-добре да остана аз отговорната, както е по документи и да продължа някакъв живот и да ги отгледам. Това е ", разяснява Нинова.

Къде са хората, които са се сдобили с подправените документи, Министерство на вътрешните работи не знае.

Един от неправоспособните водачи е жена, която е обяснила пред служителите на реда, че не знае къде е книжката ѝ. Пред публицистите я вади от портфейла си. Не помни къде е приключила учебно заведение и къде е карала курсовете.

Според вътрешната инспекция в дирекцията, която свършва на 6 ноември, на 12 души са издадени книжки, без да имат право и би трябвало да им бъдат взети. Решено е още материалите да бъдат дадени в районната прокуратура и Вътрешна сигурност. При обвиняването материалите са постъпили на 14 февруари, съвсем 4 месеца след края на инспекцията.

Прокуратурата би трябвало да се произнесе до месец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР