вече предлага три нови устройства от Samsung, включително и нов

...
вече предлага три нови устройства от Samsung, включително и нов
Коментари Харесай

A1 предлага 3 нови модела от средния клас на Samsung, включително 5G версията на Galaxy A52

вече предлага три нови устройства от Samsung, в това число и нов представител на междинния клас, който е интегриран към 5G мрежата на телекома. Това са Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A72 и разновидността Samsung Galaxy A52 5G, който е съчетаем с мрежата от пето потомство още със старта на продажбите в България. Устройствата се нареждат в междинния клас, а Galaxy A52 5G беше предстоящ с необикновен интерес предвид на непрестанно разширяващата се мрежа на телекома.
в доста връзки е класическият представител на серията. Той е правоприемник на А51, като идва с усъвършенствани характерности по на практика всички индикатори. Смартфонът има 6,5-инчов FHD+ екран, основан по технологията Super AMOLED. Оригиналната класификация на четирите камери и мълния на гърба му придават запаметяващ се външен тип. Самите датчици на камерите са много прецизни, като могат да се похвалят надлежно с 64, 12, 5 и 5 мегапиксела. 128 GB място за предпазване и 6 GB RAM допълват позитивните характерности на смарт телефона.  
 Как да облекчите фамилния бюджет за телевизия и интернет, без да вършиме компромис с качеството Как да облекчите фамилния бюджет за телевизия и интернет, без да вършиме компромис с качеството
Кое изискване би трябвало да бъде изпълнено, с цел да може човек да си прави работата от у дома, децата да учат отдалечено, а цялото семейство д...
е тъкмо копие на общоприетия модел във всичко като се изключи едно – опцията да се свързва с мрежите от пето потомство на А1. Този модел беше измежду предстоящите попълнения на пазара, тъй като първите 5G устройства бяха във високия ценови клас. Началото на продажбите на Galaxy A52 5G, а и на Galaxy А32 5G малко по-рано, бележат началото на по-широката досегаемост на технологията. 

Цените за стартират от 329,99 лв. в брой при покупка дружно с двугодишен абонамент за А1 ONE Unlimited 5XL. При вид на погашение със същия тарифен проект цената му става 17,99 лв. на месец. Както може да се чака, 5G моделът е по-скъп. Цените му с А1 ONE Unlimited 5XL стартират от 459,99 лв. в брой или 23,99 лв. месечно на погашение.  
От друга страна, се отличава от моделите в серията още на външен тип. Размерът на неговия екран е от внушителните 6,7 инча или малко над 17 сантиметра. Той е безрамков, a единственото нещо, което го стопира да покрие цялата предница на устройството, е дискретно вградената 32-мегапикселова селфи камера.  
 А1 пуска нова 5G версия на флагмана Samsung Galaxy Note20 А1 пуска нова 5G версия на флагмана Samsung Galaxy Note20
А1 стартира продажбите на новата версия на флагмана на Samsung от 2020 година – Galaxy Note20. Смартфонът към този момент има опция за п...
Моделът е екипиран със същата настройка от съществени камери и функционалности за правене на фотоси, само че вътре в него се крие батерия с по-голям потенциал – цели 5000 mAh. Любителите на мобилния гейминг ще се радват да научат, че смарт телефонът разполага и с Game booster-функция за по-добра продуктивност на процесора по време на игри.  
e и най-скъпият модел в триото с цени, започващи от 499,99 лв. в брой, при покупка с тарифен проект А1 ONE Unlimited 5XL. Смартфонът се предлага и на погашение, като при покупка с двугодишен абонамент за същия проект ще коства на новите си притежатели по 25,99 лв. месечно. И трите устройства към този момент са налични в онлайн магазина на А1.bg, както и във физическите магазини на телекома в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР