Вече повече от седмица сме на необявен режим на водата.Спира

...
Вече повече от седмица сме на необявен режим на водата.Спира
Коментари Харесай

Безводие буни центъра, хората стягат протест

Вече повече от седмица сме на необявен режим на водата.Спира и идва, животът ни е цялостен призрачен сън, обявиха хасковлии от жилищните здания в супер центъра на града, региона към театъра, улиците „ Друмев “ и „ Хаджи Димитър “.

Това не се търпи към този момент. Прибираш се от работа, вода няма, чакаш да я пуснат. В 2 часа през нощта бойлерът ми свисти, ще ни скапват уредите, ядосва се млада жена. На всичко от горната страна никой във водното сдружение не е в положение да каже какво става, докога ще продължи този призрачен сън и какво се прави, с цел да няма повреди всеки ден, добавя тя. Жената е загряла телефоните във водното сдружение.

Хората от центъра готвят митинг, пишат до депутатите и регионалния шеф, защото нищо през последните 4-5 година не е сторено за възстановяване на водата в града. Ползваме вода с уран, плащаме 3 лева за кубик, а на всичкото от горната страна я няма. Купуваме бутилирана за пиянство, който може и за готвене, е за къпане към този момент ни идва допълнително, гневят се хората. В службата няма вода, у дома - също. Искаме властта да ни отговори какво прави по въпроса с остарялата мрежа и урана. Това повече не може да продължава по този начин, споделиха още гневните клиенти.

В петък пред кореспондент на haskovo.marica.bg шефът на ВиК Тодор Марков разяснява, че има скрити повреди и щом се в профил една, поражда друга.

През последната седмица всеки ден екипи на сдружението копаят по „ Друмев " и “Съединение “ и региона. Не се знае по кое време още веднъж ще избие на друго място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР