Вече повече от месец тукашни българи и емигранти живеят в

...
Вече повече от месец тукашни българи и емигранти живеят в
Коментари Харесай

Настана мир във „Фермата“


Вече повече от месец тукашни българи и емигранти живеят в рамките на „ Фермата “, а спокойните моменти в ежедневието на присъединяване доста често се редуват със съществени кавги. В множеството случаи център на разправиите е младата столичанка Христина, която освен че влиза в разногласия за всичко, с което не е съгласна, само че и не се тормози непосредствено да насочва обиди и закани към съфермерите си.

Разбира се, това я трансформира в черната овца на стопанството и тази седмица фермерката Александра, която е седмичният шеф, пусна в действие план, с който се надява да я отстрани завинаги от играта. Къдрокосата учителка избра Христина за един от ратаите и я изпрати да живее надалеч от останалите участници. Това, несъмнено, незабавно оказа своето отражение в живота във „ Фермата “ и ситуацията там веднага стана по-спокойна.

Макар първичната реакция на Христина да беше предстоящо сприхава и тя даже заплаши, че ще бойкотира работата си като аргатин, буйната госпожица последователно се успокои и даже се захвана да се труди на всички места, където може. В диалог с Алекс софиянката дори разгласи, че за нея присъединяване в шоуто не е само за огромната премия, а опцията, която има за личностно израстване.

Разбира се, мнозина видяха в държанието на Христина добре премислен проект. Те считат, че с раздаването си в работата, тя ще успее да убеди фермерката на седмицата да не я избира за дуелист. Дали обаче желанията й ще се увенчаят с триумф, следва да стане ясно в шоуто.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР