Вече повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са

...
Вече повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са
Коментари Харесай

Саня Борисова Останала Без Работа След Развода С Ники Илиев

Вече повече от година Саня Борисова и Ники Илиев са публично разведени. Актьорите имаха дълготраен брак и доста общи проефисионални планове, но те останаха в предишното.

Запознати издават, че красивата русокоска едвам се съвзела след раздялата, тъй като останала освен без сътрудник в лиен проект, само че и кариерата й тръгнала надолу.

Мнозина счиат, че Саня съумя да се наложи като актриса с помощта на някогашния си брачен партньор, който е режисьор на всички филми с нейно присъединяване.

След развода миловидната красавица остана без работни задължения и това в допълнение я сринало. Критиците са на мнение, че Борисова има много противоречиви актьорски качества и съгласно тях единствената причина да й дават функции била обвързвана с авторитетното семейство на Ники.

Раздялата се отразила извънредно тежко на русокоската, която месеци наред търсела себе си и се чудела по кой път да поеме оттук нататък. Когато получила покана да се включи в риалити шоуто “Фермата” тя се съгласила, без доста да му мисли.

“Грабна ме това, че целият екип влага доста сърце в плана. Аз обичам да работя с такива хора”, разяснява Саня. Разбира се, хонорарът, който получила затвърдил решението й, а и концепцията да се изявава в народен ефир доста допаднала.

Спекулациите за разлъката сред Борисова и ИЛиев започнаха след нейна обява в обществените мрежи, която гласеше: “Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш”, написа Уикенд. В началото някогашните съпрузи отказваха да разясняват обществено развода си, само че след това леко открехнаха завесата над персоналния си живот.

“Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и персоналния живот, когато работите дружно. Това от време на време основава проблеми”, разяснява Ники.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР