Вече повече от две години Руслан Мъйнов има жена до

...
Вече повече от две години Руслан Мъйнов има жена до
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов най-сетне е щастлив в любовта! Комикът се надява скоро да стане баща

Вече повече от две години Руслан Мъйнов има жена до себе си. И въпреки всичко артистът от обичаното шоу „ Комиците ” и сериала „ Столичани допълнително ” някак съумява да резервира в загадка самоличността на дамата, запленила сърцето му. За нея до през днешния ден има единствено догадки. Последно се говореше, че става въпрос за колежката му от „ Комиците ” Анелия Луцинова, след това пък се спрягаше доста по-младата балерина, която танцува в клипа към песента „ Обич облечи ”, научи HotArena.   

Руслан нееднократно, въпреки и несъзнателно, е оборвал тези догатки. Въпросната балада той основал, въодушевен от своята обичана. Тя към този момент била в живота му, когато сътворил текста за песента и напълно предстоящо я посветил на нея. С Анелия пък сякаш са повече другари, макар че преди време се говореше за бурна случка и още по-бурна разлъка. Безспорно е мъчно да се допусне, че посред им има отрицателни усеща, в случай, че работят дружно. Двамата играят и в „ Комиците ”, и в постановката „ Стая 1313 ”. 

„ Има обич. Без обич няма никакъв смисъл… Най-важното нещо в нашия живот. Любовта ме въодушевява ”, показа наскоро Руслан Мъйнов, след което удостовери, че към момента е със същата жена, която преди време го въодушевила за ария. Той спести всевъзможни детайлности. Затова пък призна, че желае да стане татко. „ Предпочитам да го мисля за проект, не като фантазия ”, съобщи Руслан и акцентира, че всичко е наред, просто „ Господ би трябвало да каже ”.

Приятелите на 41-годишния артист не се учудват от потайността му. Той заобикаля да се впуска в лирични изповеди даже пред най-близките си. Затова пък доста му проличава, когато е тъжен или доста благополучен, толкоз, че емблематичната му усмивка и за момент не се скрива. Все отново, когато му се случат хубави неща, Руслан споделя насладата си, само че не и за дамите в живота си. Тъгата си всеки път крие. А той е имал доста мотиви за такава.
„ През 2010 година доста хора ме напуснаха, внезапно, нямаше половин година, в която се изредиха един след различен най-близките ми. Първо татко ми, след това един мой доста непосредствен другар, с който бяхме като братя, сърдечна другарка си отиде от болест, още един другар почина от злополука... Бях срутен, в цялостен потрес, не можех да се опомвя от толкоз гибел към мен ”, въздъхва Мъйнов.

След всичко случило се Руслан, който тогава бил на 33 години, доста се трансформирал. Че на тази възраст човек става различен, нееднократно му казвала и сестра му, с която са извънредно близки. За огромната смяна у артиста обаче несъмнено съдействали и ударите, които понесъл. От тази година, споделял е Руслан, излязъл напълно друг, по-узрял, по-мъдър, „ по-способен да пусне нещата ”, които са му скъпи, само че не може да задържи, и вследствие на това осъзнаване, станал и по-спокоен. Все още е ухилен, доброжелателен и широкоскроен, както постоянно са го описвали приятелите и сътрудниците му. 
Понякога обаче и в очите му личи насъбрана горест, която е освен от загубите в живота, а и от разочарования. В последна сметка, подчертавал е Руслан, те са неизбежни. „ Този живот не е за забава, ястие, пиянство и смях, а с цел да се учим ”, допълвал е артистът, изтъквайки, че понякога ни се дава и по нещо положително. 

Все отново Руслан е извънредно благополучен и признателен на този стадий от живота си. Има мечтаната кариера, която продължава обогатява с нови достижения, и мечтаната жена до себе си. Съвсем скоро се надява и да стане татко, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР