Вече потребителите ще могат да свържат профилите си в двете платформи

...
Вече потребителите ще могат да свържат профилите си в двете
платформи
Коментари Харесай

Spotify създаде музикални плейлисти, базирани на вашето ДНК

Вече потребителите ще могат да свържат профилите си в двете платформи и да открият дали и до каква степен вашето ДНК обуславя музикалния ви усет. Естествено, това е по-скоро в областта на любопитното, тъй като тук не приказваме за кръвни проби или такива на слюнката (подобно на проучванията на Ancestry) – просто Spotify ще ви дава повече оферти за музика от страните, в които излизат повече ваши ДНК резултати.

„ Това ще насърчи аудиторията на Ancestry да изследва повече своето музикално завещание и това на страните, в които се съдържа ДНК на неговия жанр ” – изяснява Даниел Лий, началник на проекта в Spotify. Винеет Мехра, основен маркетингов на Ancestry, има сходна позиция: „ Това е много повече от статистика, обединихме сили, с цел да помогнем на хората да преживеят музикално своята просвета, освен да четат за нея. ”

От Spotify успокояват, че няма да има приключване на информация, а че всеки консуматор ще би трябвало самичък да вкара своите ДНК резултати в плейлистата си. Оттам допълват, че сега на стартирането на този план над 10 000 души са употребили тази услуги, като през идващите дни се чака, те да се увеличават стремглаво.

Засега този план звучи повече като опипване на почвата, само че е показателен за това какво ни чака в близко бъдеще – сливане на колосите, които съдържат каквато и да е било информация за нас…

Сегашната си музикално ДНК графика може да ревизирате отсам.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР