Вече почти всяка жена е намерила перфектното червено червило, научила

...
Вече почти всяка жена е намерила перфектното червено червило, научила
Коментари Харесай

Как ще се промени гримът през 2019?

Вече съвсем всяка жена е намерила съвършеното алено червило, научила се е да контурира лицето си като Ким Кардашян и може да прави съвършена очна линия " котешко око ". Тези умения обаче няма да бъдат потребни през 2019 година, тъй като има нови трендове, които ще изместят тези.

Ето по какъв начин ще се промени гримът през 2019 година:

1. Руж, вместо силует

Това не е първата година, когато гримьорите се пробват да отхвърлят контурирането от всекидневието. И през 2019 година ще създадат следващия опит да реализират това. Ружът ще се опита да размени контурирането.

2. Грим без грим

Следващата смяна ще бъде в текстурите. През новата година плътните основи на грима ще бъдат сменени с полупрозрачни. Мотото на 2019 година е " По-естествено лице! " И в действителност е вълнуващо. Невидимият грим изисква добра и здрава кожа, заради което козметиката за грижа за кожата (а не декоративната козметика) ще получи повече самопризнание. За да създадат очите по-изразителни, гримьорите употребяват дребен трик - избират коректор 3 нюанса по-тъмен от кожата и го нанасят върху клепачите вместо сенки за очи.

3. Без увеличение на устните

Формата на устните ще премине през същинска гражданска война през 2019 година Гримьорите се пробват да наложат концепцията, че няма нищо неприятно в това да си натурален и няма потребност да променяш естествената си хубост благодарение на козметика или козметик. Ето за какво главният акцент в идната година ще бъде да спрем да излизаме отвън контура на устните си и да използваме Ombre, с цел да получим нещо, наречено резултат на " Анджелина Джоли ".

4. Изтънчено зарево на кожата

Годината 2018 също беше време за несъразмерна приложимост на хайлайтъри. Момичетата създаваха фешън акценти по лицето, които съвсем можеха да се видят от космоса. През тази година ще се залага на изтънчения искра на кожата.

5. Матови светли сенки, вместо такива с влажен резултат

Гримът на 2019 година няма да е отегчителен, макар всички предходни правила. Спомняте ли си правилото, препоръчващо да наблегнете устните или очите си, а не и двете? През 2019 година това ще бъдат очите. Ярките матови сенки върху другояче " естественото” лице ще станат нова наклонност.

6. Небрежен грим, вместо грим вид " Instagram "

През тази година ще бъде съвременен резултатът " вчерашен грим ". Перфектните и точни линии няма да са на мода. Заложете на по-небрежния грим.

7. Кафявото червило ще има преимущество

Кафявото червило, което беше известно през 90-те години, се завръща и оставя розовите нюанси на назад във времето. Точно както с алените червила, ще би трябвало да потърсите цвета, който ще подхожда на вашия звук на лицето.

8. Осветяването на долната линия на окото се завръща

Много от нас помнят времето, когато козметичните пазари имаха единствено черна, кафява и сива очна линия. Сега сбирките от разнообразни козметични марки имат всички цветове на дъгата, а в съвсем всяка козметична чанта има бял или бежов молив за очи, който се употребява за осветление на долната линия на очите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР