Вече почти седмица Съединените американски щати се намират почти на

...
Вече почти седмица Съединените американски щати се намират почти на
Коментари Харесай

Костадинов призова гражданите в САЩ: Поучете се от България, не убивайте и не пращайте хора в резервати

" Вече съвсем седмица Съединените американски щати се намират съвсем на прага на гражданската война. Тежки конфликти на расова и етническа основа заплашват да разрушат нежния етнически мир в страната.
Ние от Възраждане заявяваме своята угриженост за положението на демокрацията в Съединени американски щати и изцяло поддържаме опитите на президента Доналд Тръмп да възвърне реда в страната. "
Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на митинг пред американското посолство, където дружно със симпатизанти на партията прикани за съблюдаване на законите в Съединени американски щати.
Събралите се протестиращи издигнаха лозунги в поддръжка на американския президент Доналд Тръмп и против терора на протестиращите против расизма в Съединени американски щати.
Българите, подкрепящи американския президент, бяха написали най-различни лозунги като: „ Животът на белите има значение “, „ Спрете терора на черните “, „ Не на расизма “, „ Подкрепа за Тръмп “.
" За разлика от Съединени американски щати, България и българите имаме мощен, древен позитивен опит в съжителството с представителите на разнообразни етноси, култури и религии . Ето за какво ние от " Възраждане " сме подготвени да споделим този опит с американското държавно управление и да окажем неоценима съюзническа помощ при очертаващата се оттатък океана тежка вътрешна рецесия.
И дано това не бъде обсъждано като интервенция във вътрешните работи на нашият съдружник и сътрудник. уточни Костадинов
" През последните дни в Съединени американски щати обект на посягане са единствено и само бели хора. Съединени американски щати нормално обичат да поучават другите страни. Сега пристигна време ние да им помогнем със препоръки, откакто те очевидно не се оправят със своите етнически проблеми.
Ние бихме могли да им кажем по какъв начин да се оправят с хора, които не са с техния цвят на кожата и техния етнически и породист генезис, без да ги избиват и хвърлят в резервати както направиха с индианците. Няма огромни и дребни страни, има единствено огромни и дребни държавници ", уточни още водачът на " Възраждане ".

Наблюдава се сериозен расизъм към нас, българите . Ние сме обект на противоположна дискриминация. През последните 30 години беше насаден боязън от малцинството в България, в огромна степен и със съдействието на хората, които сега населяват тази постройка насреща.
Виждаме обаче, че в Съединени американски щати се случва нещо, което ни плашеха, че ще стане тук в България. Точно заради тази причина
Разбрах, че на следващия ден в София ще се организира протест, който е в поддръжка на това, което се случва сега в Съединени американски щати. Тоест, протест в поддръжка на вандализма, нападенията над бели хора и по този начин нататък.
Незнайно за какво, с изсмукани от пръстите доводи, че в действителност щял да бъде и против дискриминирането на така наречен роми. А подобен народ роми няма, споделям го като лекар по етнография. Има роми и в тази дума няма нищо обидн ", добави Костадинов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР