Вече пет са жертвите на стрелбата в Чикаго, при която

...
Вече пет са жертвите на стрелбата в Чикаго, при която
Коментари Харесай

Почина и пети човек след стрелбата в Чикаго, отнела три български живота

Вече пет са жертвите на стрелбата в Чикаго, при която бяха убити трима българи - в жилището им, до момента в който са вечеряли. Това стана ясно от информация на българския консул в Чикаго Ивайло Анчев, която той показа пред Българска национална телевизия.
Петата жертва е жена, която не е българка. Тя беше тежко ранена, като лекарите не са съумели да спасят живота ѝ.
Иначе Анчев посочи, че починалите ни сънародници имат родственик, само че не става въпрос за малко дете, а за 21-годишен мъж.
Засега известното е следното - мъж, който живее в същия блок и против който е имало тъжби поради нападателно държание и евентуално има психологични проблеми, е нахлул в жилището на българите и ги е прострелял със лично оръжие. След това се качва на 5-ия етаж и прострелва и петата жертва.
Кметът на Чикаго Лори Лайтфут също разяснява убийството в Twitter. Тя написа, че макар че стрелбата е " ужасяваща и съвсем необяснима, само че се случва прекомерно постоянно - не просто тук, само че и в цялата страна ". От началото на годината в Чикаго са станали 407 убийства, като казусът в града е доста сериозен и се търсят по-ефективни политически решения.
Какви са детайлностите по случая до този миг - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР