Вече от няколко месеца се говори доста за специалната еднократна

...
Вече от няколко месеца се говори доста за специалната еднократна
Коментари Харесай

Какво знаят Дженифър Анистън и Лиса Кудроу за завръщането на Приятели

Вече от няколко месеца се приказва много за специфичната еднократна продукция на " Приятели " , която би трябвало да събере обичаните от всички артисти, с цел да създадат кефа на върлите почитатели.

Кога ще стартират фотосите на " Приятели "

Ако всичко е наред, несъмнено

Всъщност към този момент трябваше да сме изгледали въпросната продукция, само че поради ковид фотосите бяха отсрочени. За благополучие към този момент има ясно по кое време ще се проведат и е по-скоро от предстоящото от нас.

Въпреки това продължаваме да знаем прекалено много малко за събирането на Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Variety (@variety) на Юни 22, 2020 в 8:58 PDT

В шоуто на Variety Actors on Actors специфични посетители бяха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Двете споделиха, че нямат самообладание да снимат специфичната продукция, което не ни изненадва.

Какво знаем за завръщането на " Приятели "

Лоши вести за старта на специфичната продукция

Изненадва ни обаче изказванието на актрисите, че не знаят съвсем нищо за концепцията и това какво да чакат както те, по този начин и ние, феновете. Лиса Кудроу споделя, че въпреки всичко знае някакви детайлности, само че не може да ги разкрие, написа Metro.co.uk.
 Лиса Кудроу,
Лиса Кудроу за специфичния епизод на " Приятели "

Толкова нетърпелива, колкото и всички почитатели

Дженифър Анистън пък твърди, че това, което знае, е, че специфичната продукция няма да се води по сюжет, само че това и ние го знаем. Сега остава въпросът дали ни баламосват, или в действителност всичко е такава тайнственост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР