Вече от няколко месеца Game of Thrones е в историята,

...
Вече от няколко месеца Game of Thrones е в историята,
Коментари Харесай

Карис ван Хутен, Game of Thrones, House of the Dragon и би ли участвала в предисторията на сериала

Вече от няколко месеца Game of Thrones е в историята, само че в обществените мрежи не престават да се споделят мемета за това какъв брой неприятен е бил последният сезон на сериала. Феновете просто не могат да го преживеят.

Като залъгалка обаче им служи подготвяния сериал за предисторията на Game of Thrones. Всъщност сериалите са два, като фотосите на единия започнаха през лятото, само че последното, което чухме, е, че HBO са му дръпнали шалтера.

Същото обаче не важи за другия сериал, който би трябвало да наблюдава историята на дома Таргериен - House of the Dragon. Действията в сериала ще се развиват към 300 години преди тези в Game of Thrones, което значи, че няма по какъв начин да забележим някой от познатите ни герои и артисти.

Има обаче едно изключение и то се споделя Карис ван Хутен. Както знаем, актрисата влезе в ролята на вещицата Мелисандре, за която не се знае съвсем нищо, като се изключи че е на няколкостотин години. Именно дълголетието ѝ може да разреши вероятно нейно присъединяване в House of the Dragon.

Entertainment Weekly са запитали Карис ван Хутен дали би взела участие в сериала, в случай че продуцентите ѝ се обадят. Актрисата споделя, че това доста зависи от сюжета, тъй като би желала да види героинята си в друга светлина от към този момент познатата ни. Това значи, че врата е отворена, само че дали ще се случи е различен въпрос. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР