Вече от два дни по кината се върти най-новият филм

...
Вече от два дни по кината се върти най-новият филм
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън, как минава един негов ден, целите на актьора и интервюто му за The Wall Street Journal

Вече от два дни по кината се върти най-новият филм с присъединяване на Дуейн Джонсън - " Джуманджи: Следващо равнище ". В процеса на промотирането му Скалата даде доста изявленията, като множеството бяха много занимателни и с присъединяване на Кевин Харт.
Пред The Wall Street Journal обаче артистът даде изявление, което е надалеч по-сериозно от всички останали. В него Джонсън визира разнообразни тематики, измежду които каква е дневната му рутина и философията му за триумф.

По принцип знаем, че през последните години Дуейн Джонсън е може би най-заетият човек в Холивуд и се снима във филм след филм. От месец август, когато завършиха фотосите на " Джуманджи: Следващо равнище ", Скалата се радва на най-дългия си почивен интервал от години насам.

Той ще продължи единствено още няколко седмици, тъй като при започване на 2020 година Джонсън ще се захване със фотосите на Red Notice, където ще си партнира с Райън Рейнолдс и Гал Гадот. Актьорът обаче употребява оптимално последните няколко месеца, с цел да си почине и да прекара повече време със фамилията си.

В изявлението споделя, че типичният му ден стартира в пет сутринта. Тогава къщата е тиха и може да се наслаждения на тишината, песента на птиците и утринната доза кафе. Около два часа прекарва в отговаряне на имейли и попълване на разнообразни документи.

Дейността му стопира, когато брачната половинка му Лорън и двете им дъщери се разсънят. Тогава цялото семейство закусва и към 8:30 ч. Скалата се насочва към " Железния парадайс ", както е прочут фитнесът му. Една негова подготовка продължава приблизително към час и половина, след което си взима душ и потегля по задания.

Графикът му обаче не наподобява по същия метод, когато снима филм, тъй като всичко се прекатурва и светът му стартира да се движи по строго избран график. Толкова, че даже има прецизен час, в който може да се чуе по телефона с околните си.

За тайната си женитба през месец август Дуейн Джонсън споделя, че е желал да бъде в стеснен фамилен кръг и неслучайно са избрали остров Кауай, с цел да се венчаят. Джонсън и брачната половинка му са държали на това да не бъдат обезпокоявани, ето за какво са взели поради и възможен сюжет, в който хеликоптер или дрон се опита да прекъсне церемонията им или да направи фотоси.

Гледайки към 2020 година Дуейн Джонсън е твърдо уверен, че ще се случат доста неща, а едно от тях ще бъде да не гласоподава за Доналд Тръмп на президентските избори.

Акьторът възнамерява и филмите, които ще снима за в бъдеще, да бъдат локализирани в Атланта, Джорджия, където живее със фамилията си. Така няма да се постанова те да се местят непрекъснато, както се случва десетки пъти през последните три години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР