Вече от доста време очакваме с голямо нетърпение отново да

...
Вече от доста време очакваме с голямо нетърпение отново да
Коментари Харесай

Какво мисли Джордж Р.Р. Мартин за Домът на дракона

Вече от много време чакаме с огромно неспокойствие още веднъж да се потопим в магичния, само че и кървясъл свят на Джордж Р.Р. Мартин със сериала " Домът на дракона " (House of the Dragon)

Драконите още веднъж оживяха

Първи тийзър на " Домът на дракона "

Преди няколко месеца от HBO подразниха всички почитатели на Game of Thrones с тийзър, който загатна, че ще има доста принуждение, клане и... дракони, несъмнено. Премиерата на сериала се чака през 2022 година

Заради големия триумф на Game of Thrones упованията към " Домът на дракона " са обилни, само че и терзанията на почитателите, че сериалът няма да коства също са налице (особено след оня злополучен осми сезон).
 Снимка 416114

Но тук в картинката се появява и Джордж Р.Р. Мартин, с цел да успокои всички. В си създателят на книгите за " Песен за огън и лед " написа, че е съумял да види недопечен материал на първия епизод на сериала. И видяното му е харесало.

Според Мартин, сериалът ще бъде тъмен, бездънен и в същото време доста мощен. Писателят мисли, че тъкмо както се случи с Game of Thrones, ще се влюбим в актьорите и персонажите. Защото тъкмо както в първия сериал, и тук актьорският състав не е формиран от известни имена.

Обещанието на Джордж Р. Р. Мартин

Какво да чакаме от последните томове на " Песен за огън и лед "

" Мислия, че Таргариен са в положителни ръце и не считам, че ще останете разочаровани ", добавя още Джордж Р.Р. Мартин. Думите на Мартин несъмнено успокояват, само че остава и да забележим дали ще се съгласим с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР