Вече осма година великият Михаел Шумахер продължава мъчителното си възстановяване

...
Вече осма година великият Михаел Шумахер продължава мъчителното си възстановяване
Коментари Харесай

Жан Тод разкри какво е видял по време на посещението си при Михаел Шумахер

Вече осма година великият Михаел Шумахер продължава мъчителното си възобновяване след тежкото рухване по време на каране на ски във френските Алпи на 29 декември 2013.

Състоянието на седемкратния първенец във Формула 1 се пази в цялостна загадка, като единственото знае се, че голям екип от лекари и медицински чиновници се грижи за него в дома му край езерото Женева.

Информациите за неговото възобновяване идват само от редки разкрития на близки до него хора. А един от тези хора несъмнено е актуалният президент на ФИА Жан Тод, който бе индивидът, изравен зад пет от седемте трофеи на германеца.

„ Видях Михаел предходната седмица. Той се бори “, съобщи Тод. „ Господи, знаем, че имаше ужасяващ и трагичен ски случай, който му донесе доста проблеми. Но той има невероятна брачна половинка до себе си, той има своите деца, своите медицински сестри и можем единствено да му желаем всичко най-хубаво, а също и на фамилията му. Всичко, което мога да направя е да бъда покрай тях, до момента в който съм в положение да направя нещо и тогава ще го направя'', съобщи президентът на ФИА.

Тод разяснява и опцията Люис Хамилтън да усъвършенства върховете на Шуми. Британецът ще е единствено на една победа от безконечния връх по триумфи във Ф1 на Шумахер, в случай че победи в неделя в Гран При на Тоскана. „ Люис ще усъвършенства всички върхове на Михаел, просто тъй като е доста надарен водач. Той е стимулиран и кара за най-хубавия тим. Той има най-хубавата кола, най-хубавия мотор, тъй че всички съставки са налични.

Положителна логичност е, че когато се справяш толкоз добре в живота, получаваш изгоди от това. Именно това се случва с Люис и Мерцедес. Мислехме, че върховете ще бъдат доста сложни за възстановяване, само че дългата непоклатимост на разпоредбите им помогна'', съобщи той.

„ Единият водач познавам доста добре, другия минимално. Очевидно двамата са изцяло разнообразни, само че имат обща пристрастеност, професионализъм, физическо положение, гений и това ги прави изключителни “, добави още Тод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР