Вече около два месеца се разиграва сагата с на Кевин

...
Вече около два месеца се разиграва сагата с на Кевин
Коментари Харесай

Кога бившата жена на Кевин Костнър ще се изнесе от дома му

Вече към два месеца се разиграва сагата с на Кевин Костнър и брачната половинка му Кристин Баумгартнер .
 Каква е повода за развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартън
Тъжен край за брака на Кевин Костнър

След 18 години дружно

Основната драма e към отхвърли на дизайнерката на чанти да напусне дома на артиста. Въпреки че двамата са имали подписано предбрачно съглашение, съгласно което е трябвало да го направи 30 дни след подаването на молбата за бракоразвод.

Кристин Баумгартнер обаче е сложила условия, с цел да се изнесе, като едно от тях е да получава много висока месечна издръжка за развъждането на децата им. Нещо, с което Костнър не е изцяло склонен.
 Снимка 616674

От Entertainment Tonight разбираме, че тази сага ще завърши в интерес на артиста. Защото съдът е отредил Баумгартнер да напусне дома на Кевин Костнър в Калифорния, а срокът да го направи е до 31 юли.

Все още не е ясно обаче каква прехрана ще би трябвало да заплаща артистът на някогашната си жена. Тя желае от него по 248 000 $ месечно, само че той счита, че тази сума е прекомерно повишена и в нея са включени разноски, отнасящи се освен до развъждането на децата.
 Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - какъв брой ще коства на артиста разводът му
Каква прехрана желае някогашната брачна половинка на Кевин Костнър

Не играе на дребно

Според документите, подадени в съда, Кевин Костнър е подготвен да заплаща по 51 940 $ на месец за прехрана на трите им деца. Следващото чуване по делото е на 12 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР