Вече официално Криско може да бъде представян като чалга певец.

...
Вече официално Криско може да бъде представян като чалга певец.
Коментари Харесай

Официално Криско вече е чалгар

Вече публично Криско може да бъде представян като чалга артист. Това стана ясно откакто нощес разгласи новото си парче "Дни и нощи " в благотворителния концерт на бТВ "Помогни от у дома ". Хитрият габровец откри за удачно да завърти на тази естрада най-новото от творчеството си в съдействие с Begeton Band. Парчето е в звук с последните му колаборации със Слави Трифонов, само че този път мазният чалга темп безусловно втрещи почитателите. "Брутална чалга ", "Питам се къде ли е остарелият Криско, тъй като новият не ми харесва ", "Поредната му свирка към попфолка " - са единствено част от възмутителните мнения за новото творчество на изпълнителя, който нощес подари 5000 лева - колкото един хонорар от негово присъединяване за акцията на медията за набиране на средства. Макар и за мнозина сумата да беше типична за габровец, той беше единственият от артистите, които даде очевиден образец измежду младите. Независимо дали го е направил за да изпъкне и реклама. Изпълнителят поздрави предходната вечер половинката си Цветелина, която имаше рожден ден.

С настоящата си ария "Дни и нощи " Кристиян обаче си навлече гнева на рапъра Устата, който разкри, че парчето на сътрудника му е крадено. Подрастващите фенове на артиста надали ще разпознаят паметното осъществяване на Радо Шишарката "Батман ", а екипа на HotNews улови още по-напомнящия темп на "Лятото горещо мнго е добре, слънце радостно пече ", което възпяха преди време Тутурутка.

Тотален чалга шлагер, с който лягаха и ставаха млади и остарели в зората на демокрацията. "Евала за новото Ти парче, бай Криско, цветущ Ти ромски празник... и без повече цигании “, отсъжда Устата. Коментарите под поста са разнородни, някои се надсмиват над евтините опити за печалбарство на Криско, други установяват тоталната му креативна отпадналост. Има и такива, които се пробват да го защитят, отбелязвайки, че най-малко е изпял своята ария в друга от оригинала тоналност. Радо Шишарката, който извършва българската версия на гръцкия шлагер Pasxalis Terzis –Astatos също отбелязва, че не е подписвал никакви документи за изпълнителско или друго право над песента, която преди време изпял по покана на двама диджеи.





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР