Вече официално – Радан Кънев ще води листата за евровота

...
Вече официално – Радан Кънев ще води листата за евровота
Коментари Харесай

Радан Кънев ще води евролистата на „Демократична България“

Вече публично – Радан Кънев ще води листата за евровота на политическо обединяване „ Демократична България “, в която влизат ДСБ, „ Да, България “ и Зелените. Това съобщи по време на конференция в Българска телеграфна агенция Христо Иванов, който е съпредседател на обединяването и ръководител на „ Да, България “.

Втори в листата ще бъде Стефан Тафров, следван от Албена Симеонова. Пълната листа на Демократична България ще бъде обявена през идващите дни.

Радан Кънев съобщи, че не се е подготвял да взе участие в изборите за Екологичен потенциал с изключение на като бранител, само че това съгласно него не значи, че не е подготвен.

Той разгласи, че ще работи за обединяване на демократите и силна алтернатива на ГЕРБ. За милиони български жители е подигравка с техния европейски избор, в случай че за облика на българите се съди по този на премиера Бойко Борисов, подлага на критика Кънев и даде обещание да работи за това парите на „ европейските данъкоплатци да не отиват в корумпирани кръжоци към ръководещите партии в Източна Европа, а в бизнеса, българското обучение и българското земеделие “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР