Вече няма никакво съмнение, че Алексис Санчес ще премине в

...
Вече няма никакво съмнение, че Алексис Санчес ще премине в
Коментари Харесай

Мхитарян вече е в Лондон

Вече няма никакво подозрение, че Алексис Санчес ще премине в Манчестър Юнайтед, а Хенрих Мхитарян ще облече екипа на " топчиите ". Късно нощес арменецът дойде в Лондон. Той беше в компанията на сътрудника Мино Райола. Днес или най-късно на следващия ден Мхитарян би трябвало да се яви на наложителните медицински проби преди договорката да бъде финализирана.

Заплатата на 28-годишния халф и срокът на контракта към този момент са незнайни. Знае се обаче, че той сигурно е прецизирал персоналните си условия и е приел предлагането на Арсенал.

Арсен Венгер искаше да притегли Мхитарян още през 2016 година, само че тогава Юнайтед работи стремително и си обезпечи услугите му, плащайки 26,3 млн. паунда на Борусия (Дортмунд). Арменският национал изигра общо 63 мача и вкара 13 гола за " алените дяволи ", само че през този сезон загуби доверието на Жозе Моуриньо.

Алексис Санчес пък ще мине прегледите въз основата на Юнайтед още през днешния ден. Чилиецът отхвърли да възобнови контракта си с Арсенал и клубът се принуди да го продаде.

" Размяната ще е преференциална и за двата тима. Арсенал се разделя с футболист, който нямаше предпочитание да е в отбора, и в това време взима състезател, който сигурно е по-добър от това, което сподели в Юнайтед ", разяснява някогашният британски национал Алън Шиърър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР