Вече няма място за съмнение, че Емили, станала известна в

...
Вече няма място за съмнение, че Емили, станала известна в
Коментари Харесай

Вижте Емили Тротинетката крещи като обезумяла, рита и хвърля кофи

Вече няма място за подозрение, че Емили, станала известна в последните месеци като момичето, което препуска със 120 км/ч по автомагистралите с тротинетката си, не е добре душевен и явно има потребност от лекарска помощ. Попаднахме на видео, споделено във фейсбук група, където цигане нервира създанието от неустановен тип и пол.

Провокацията на момчето безусловно влудява Емили, която изпада в рецесия и стартира да крещи, да налита на пердах, да рита кофи за отпадък и да приказва неразбираеми неща със характерния си глас.

" Въпросната има тежко невродегенеративно заболяване " и " Това нещо има потребност от психична помощ! Чак ми стана тъжно " - разясняват потресени от видеото, което демонстрира същинската същина на русокоската.



Емили се хваща за мъжкото си достолепие, което няма

Въпросът е за какво това е по родните пътища и кара с над 100 км/ч при очевадни проблеми, вместо да се лекува в някоя клиника.



Създанието мята кофа за отпадък

" Много ми е обратно Емили и това няма нищо общо със половата ѝ ориентировка и определение.
Но за всички е ясно,че е душевен болна. Не ми е жалост,защото познавам такива хора,не са за жалене макар положението си,но да снимаш и публикуваш подобен клип си е чисто и просто малоумщина " - написа млада жена.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР