Вече няма бедстващи семейства след пожара в жилищен блок в

...
Вече няма бедстващи семейства след пожара в жилищен блок в
Коментари Харесай

Пострадалите от пожара в Бухово ще бъдат настанени във временни общински жилища

Вече няма бедстващи фамилии след пожара в жилищен блок в Бухово. Както беше дадено по-рано денем, хората, които обявиха, че нямат къде да отидат, получиха краткотрайни общински жилища.


Двама възрастни са настанени в спешния център в Люлин, а 3-те фамилии, които обявиха, че желаят помощ, сега се настаняват в общински жилища в разнообразни квартали на София.

Кметът Йорданка Фандъкова ще изиска да бъде отпусната финансова помощ за всички потърпевши на първата сесия на общинския съвет. От дирекция „ Социално подкрепяне " оказват помощ хората да получат помощ от 375 лв.. До дни парите ще бъдат изплатени, а преди първия образователен ден 7-те деца в блока ще получат и спомагателни средства.
 Търсят вид за краткотрайни жилища за хората от горялата постройка в Бухово Търсят вид за краткотрайни жилища за хората от горялата постройка в Бухово
Напълно е сподавен пожарът в жилищната постройка в град Бухово край София, откакто през вчерашния ден се подпали покривът на постройката. Над 50 фамилии бяха изтегля...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР