Вече няколко седмици сме поставени в състояние на социална изолация

...
Вече няколко седмици сме поставени в състояние на социална изолация
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Социалната изолация ми харесва - slava.bg

Вече няколко седмици сме сложени в положение на обществена изолираност и излизанията ни на открито са лимитирани. Пандемията от ковид затвори света и единственото, което може да вършим, е да вървим до магазина, на работа или до аптеката. За някои хора това е същинско предизвикателство, само че за други е тъкмо противоположното.

Дженифър Анистън съблюдава рекомендациите на управляващите и си остава у дома, само че не счита това за нещо неприятно. Актрисата се появи в онлайн шоуто на Джими Кимъл и показа своята позиция за обстановката. Тя призна, че към този момент три седмици не е напускала дома си и се усеща добре.

„ Аз съм агорафоб. Това е като фантазия за мен. Е, не тъкмо фантазия, обстановката е кошмарна, само че за мен изолацията не е предизвикателство “, сподели екранната Рейчъл. Единственото, което не ѝ харесва, са неприятните вести към ковид, свързани с покачването на инфектираните и умрелите.

Затова Анистън се е отказала да гледа доста телевизия и прави единствено бърза информация заран и вечер. Това, с което се занимава, са домашните отговорности и най-любимото от тях ѝ е миенето на чинии. „ Така освен миеш чиниите си, само че миеш и ръцете си “. Освен това звездата се разсейва и с реорганизиране на дома.

По време на шоуто, Джен изненада здравна сестра от Юта, която се е заразила с ковид до момента в който е била на работа. Кимбърли Фейрбанкс, която има две дъщери на 4 години и на 18 месеца, сега е под карантина. Затова Кимъл и Анистън желаеха да зарадват дамата и да ѝ благодарят за нейната работа.

„ Не знам по какъв начин да изкажа своето удивление от това, което вие всички вършиме. Поставяте здравето си на риск поради нас. Феноменални сте “, сподели актрисата. Тя даде ваучер на стойност 10 хиляди $, който може да се употребява за храна.

Анистън обезпечи подобен ваучер и на всички други сестри от отделението, в което работи Кимбърли.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР